Go to Top

Super Romereis

Autocarreis 11 dagen

Bekijk alle reizen

Educatieve & Culturele Reizen

Bekijk ons aanbod

Samen de wereld van toen in beweging zien

Educatieve & Culturele reizen

Culturele Groepsreizen

Solmar Reizen in sinds 1971 een naam op de Belgische schoolreizen markt die een belangrijk deel van de geschiedenis van vele scholen heeft helpen schrijven.

Solmar regelt het voor je is ons motto, en we doen het zoals jij het wenst. Wij proberen aan alle verwachtingen te voldoen en plannen jouw reis van A tot Z, volledig op jouw maat. Wij beloven dat je ondergedompeld wordt in alles waar je maar naar verlangt tijdens de cultuurreis van je dromen. Wij helpen je ontdekken, wij zorgen dat al het moois wordt opgemerkt en weten zeker dat je verwonderd zult terug keren.Met een goed gevoel en tegen de beste prijs kwaliteitsverhoudingen.

Ik wil graag benadrukken dat onze 40 jaar ervaring een meerwaarde is , onze job doen we met passie, gedrevenheid en professionaliteit.( of enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen)

We hopen ook u te mogen overtuigen om voor onze service en kwaliteit te kiezen en staan klaar om u welkom te heten in de wereld van Solmar reizen.

brochureFrCultuurBekijk onze brochure

Onze bestemmingen

Solmar is de specialist in Italiëreizen maar ook de andere Culturele Hoofdsteden kennen voor ons geen geheimen meer. Bent u op zoek naar een reis op maat kies dan voor de kennis en accomodaties door ons geselecteerd in het land van uw droombestemming.

Organisatie: wie is Solmar?

Solmar organiseert meerdaagse culturele en educatieve reizen en dit al méér dan een kwarteeuw. Sinds 1971 is Solmar gespecialiseerd in dit soort pedagogisch verantwoorde schoolreizen, een sector waarin Solmar de “top” bereikte en de toon aangeeft. Alle bestemmingen en programma’s die u in deze brochure vindt, werden door ons bezocht en getoetst. Solmar garandeert daarom dat het aanbod pedagogisch waardevol en cultureel en toeristisch verzorgd is.

Onze prijs

Zeker nu zijn prijzen doorslaggevend!!! Doch dit mag niet ten koste van de kwaliteit gaan! Solmar maakt zich sterk dat zowel haar prijzen als de aangeboden kwaliteit de “beste” zijn. Met Solmar is een buitenlandse reis nog betaalbaar!!!

Onze accommodaties

Goochelen kan Solmar niet. Maar onze jarenlange ervaring, onze grote aankoopkracht, een doorgedreven selectie en de sterke band met onze hoteliers, waarborgen de beste accommodaties tegen de scherpste prijzen.

Uw budget is onze prijs

Wanneer de prijs uw reis bepaalt, pieker niet! Solmar Reizen geeft u de beste prijs-kwaliteits-verhouding. Laat ons uw prijsofferte uitwerken en u krijgt voor het vastgestelde budget gegarandeerd de beste kwaliteit.

Blog

the borgia’s

Inmiddels loopt in België op TV EEN al een tijdje de serie over de familie Borgia. In de reeks zien we Jeremy Irons die Paus Alexander VI vertolkt.
De naam Borgia wordt vooral in verband gebracht met macht, moreel verval en medogeloosheid.  Deze spaanse familie bracht 2 pausen voor die ook

wel eens de schijnheiligen genoemd werden. De geschiedenis leert ons dat de manier waarop hij Paus geworden was via omkoping slechts een voorbode van zijn harde en onbetrouwbare bewind zou zijn.  Toch hield hij het 11 jaar vol.

 

Testimonials

  • Wij zijn allen zeer tevreden en wij houden eraan u van harte te danken voor de uitstekende voorbereiding en de vele goede zorgen. Puglia is een revelatie. Solmar is een zekerheid!
    customer photo

    De kroon op het Werk

  • De beste sevice ,en altijd even vriendelijk ,ik ben 100% tevreden Dank u wel voor de altijd goed verzorgde reizen.
    customer photo

    Ingrid L.