Single Aanbieding: Kerstcruise Noorse Fjorden Hurtigruten

Pakketreis binnenhut vanaf € 2.246,-
Zonder eenpersoonstoeslag!
Single Aanbieding: Kerstcruise Noorse Fjorden Hurtigruten | Solmar Reizen - Reisbureau Maasmechelen

12-daagse cruise Noorse fjorden zonder single toeslag

Kerstmis eens op een heel bijzondere manier vieren? Dan raden we je aan om mee te gaan op deze speciale Hurtigruten kerst-afvaart mét Single Aanbieding! Op zaterdag 17 december a.s. reis je, als alleenreizende in een tweepersoonskajuit, extra voordelig met Hurtigruten! Vier Kerstmis aan boord en beleef typische Noorse kersttradities. Op deze speciaal geselecteerde Hurtigruten-afvaart reis je als individu, maar geniet je van de gezelligheid en het financiële voordeel van een, niet begeleide, groep. Daarnaast vervalt op deze datum de 1-persoons toeslag op de hut.

Gegarandeerd een witte kerst!

U bent van harte welkom aan boord van het comfortabele, in kerstsfeer gehulde, MS Polarlys op deze 12-daagse rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen. ‘Polarlys’ betekent in het Noors ‘Poollicht’ en benadrukt de bijzonderheden van het Arctische licht, dat een wezenlijk onderdeel is van het Hurtigruten winterprogramma: “op jacht naar het Noorderlicht”. De winterperiode is de beste tijd om de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken. Zodra de winter met haar witte deken van glinsterende sneeuw de fjordenkust bedekt, ontstaat het perfecte decor voor de mooiste feestdagen van het jaar. Aan boord geniet u van de warme en hartelijke sfeer onder passagiers en de bemanning.

Prijzen

  • Pakketreis binnenhut vanaf € 2.246,-
  • Pakketreis buitenhut vanaf € 2.933,-

Inbegrepen

  • 12-daagse rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen op basis van Basic stijl en volpension. U ontvangt uw hut type en -nummer bij inscheping. Koffie, thee en het gebruik van wifi, kan desgewenst aan boord worden bijgekocht.
  • Economy retourvlucht Amsterdam-Bergen* v.v. inclusief standaard handbagage en 1 stuk ruimbagage per persoon (max. 23 kilo) en luchthavenbelasting.
  • Transfers tussen luchthaven en Hurtigrutenkade v.v.
*Er kan een meerprijs op de vlucht gelden. De exacte vluchtprijs volgt bij boeking.

Wees er snel bij!

Deze aanbieding is te boeken tot uiterlijk 24-10-2022. OP=OP, er is beperkte plek op deze speciale Voordeeldatum kerst-afvaart mét Single Aanbieding dus wees er snel bij.

Reisaanvraag