Strandvakantie Tenerife: 3 hoteltips

Hoe wil jij Tenerife ervaren?

Of je nu actief wil genieten, houdt van adrenaline of op zoek bent naar een vakantie vol dolce far niente en quality time met het gezin. Van stranden tot bossen en hooggebergte, van heerlijk niets doen tot surfen en parapente. Of van gezellige drukte en swingende events tot de rust van de natuurschatten. In Tenerife beleef je vakantie zoals jij vakantie wil ervaren.

3 hotel tips op Tenerife

  • Jardines de Nivaria *****: in dit kwaliteitshotel met ontzettend attent personeel beleef je een onvergetelijke vakantie. Om nog maar te zwijgen over de indrukwekkende architectuur, de fantastische ligging aan het strand van Adeje in het Zuiden van Tenerife, en de romantiek die er in de lucht hangt.
  • Royal Hideaway Corales Suites *****: ook in Adeje, maar misschien nog net ietsje moderner en horend tot een van de best beoordeelde hotels van heel Spanje en een van onze persoonlijke favoriete designhotels.
  • Riu Buenavista ****: dikke pret voor jong en oud. Terwijl de kinderen zich helemaal uitleven in RiuLand, kom jij tot rust aan het zwembad. Ook het strand van Playa Paraiso ligt vlakbij.

Zin gekregen in een vakantie naar Tenerife?

Laat het ons weten, we helpen je graag verder met je volgende reis naar de Canarische Eilanden. Verzorgd tot in de puntjes.