Schoolreis Algarve

Schoolreis Algarve

Schoolreis programma

1ste dag : Brussel – Faro

Vlucht Brussel – Faro. Bij aankomst in Faro, transfer naar het hotel in Monte Gordo. Eerste kennismaking (afhankelijk van het uur van aankomst). Avondmaal en overnachting.

 

2de dag : Faro

Ontbijt. Bezoek aan het oude historische centrum van Faro: het Afonso III-plein, de kathedraal, de kerk van Misericordia en het elegante Bisschoppelijke Paleis. Terugkeer naar het hotel. Vrije namiddag. Avondmaal en overnachting.

 

3de dag : Portimao-Lagos-Sagres

Ontbijt. De dag gaat van start met een bezoek aan Portimao, verder passeren we een pittoreske vissershaven, alsook het toeristisch resort Praia da Rocha. Nadien houden we halt in Lagos, een stadje gelinkt aan de Portugese ontdekkingen. We eindigen de dag met een rit naar Sagres, waar we een bezoek brengen aan het dorp, de nabije vissershaven en Kaap St. Vincent, waar je de burcht van Sagres kan bewonderen. Terugkeer naar het hotel, avondmaal en overnachting.

 

4de dag:  Silves – Monchique

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Silves, een historische stad met een eeuwenoud Moors kasteel en een prachtige gotische kathedraal. We gaan verder naar Monchique, een dorpje dat is gesitueerd in een landschap omgeven door afgetopte heuvels. Ten slotte begeven we ons naar Foià, het hoogste punt van de Algarve, waar je kan genieten van een practhig uitzicht. Terugkeer naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

 

5de dag: Faro – Brussel

Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Faro. Vlucht Faro – Brussel.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens