Schoolreis Athene en de Cycladen

Vlieg- en autocarreis van 8 of 9 dagen in half- of volpension
Brussel-Athene-Santorini-Myconos

Schoolreis programma

1ste dag: Brussel – Athene

Vlucht Brussel – Athene. Op de Atheense luchthaven verwelkomt onze agent u en brengt u met de autocar naar het hotel. Na het avondmaal beschikt u over een vrije avond. Overnachting en verblijf in het hotel op basis van half pension.

 

2de dag: Athene

Tijdens de voormiddag bezoekt u de Acropolis, het museum van de Acropolis, de Agora en het nieuwe stadsgedeelte. In de namiddag is er een bezoek gepland aan het archeologisch museum en de oude stad. Avondmaal en overnachting in het hotel.

 

3de dag: Athene – Santorini

Na een vroeg ontbijt wordt u naar de Atheense haven Piraeus gebracht, waar u inscheept op de ferry-boot, met bestemming Santorini. Na ongeveer zeven uur varen gaat u aan wal op één van de vele prachtige griekse eilanden. Onze agent verwelkomt u en brengt u naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting. Verblijf op basis van half pension.

 

4de dag: Santorini

Bezoek aan dit liefelijk eiland. Met excursiemogelijkheden naar Akrotiri en het oude Thira.

 

5de dag: Santorini – Myconos

Transfer naar de haven van Santorini en inscheping op de ferry-boot met bestemming Myconos. Na ongeveer 6 uren varen komt u op het paradijselijke Myconos aan. Verwelkoming door onze agent en transfer naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

 

6de dag: Myconos

Vrije dag op dit witte eiland: witte blokhuisjes, kleine steegjes, prachtige kerken, charmante tavernes en winkeltje doen de tijd even stilstaan. U kan met de boot een excursie naar Delos maken.

 

7de dag: Myconos – Athene

Vrije voormiddag over voor uw persoonlijke bezoeken aan plekjes of gebouwtjes die uw bewondering wegdroegen. In de namiddag is de afvaart naar de Atheense haven Piraeus gepland, waar u tegen de avond arriveert. Transfer naar het hotel. Avondmaal, vrije avond en overnachting.

 

8ste dag: Athene – Brussel

Ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven en aansluitend vlucht naar Brussel.

 

9-daagse reis

In dit geval wordt de 5de dag:

5de dag: Santorini

Vrije dag op basis van halfpension op Santorini. Mogelijkheid voor een excursie naar Caldera.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens