Schoolreis Busreis naar Barcelona met overnachting aan de Spaanse costa

Barcelona, de bruisende hoofdstad van Catalonië. Met zijn rijke historie, imposante bouwwerken, de stad van Gaudi, Picasso en Miro én nachtleven is dit een stad waar je nooit op uitgekeken raakt!

Schoolreis programma

1ste dag: Nachtrit naar Spanje

Verzamelen aan de school. Vertrek aan de school in de vooravond. Nachtrit naar Spanje.  

2de dag: Barcelona – Malgrat de Mar

Vrij ontbijt onderweg. Aankomst in Barcelona. De touringcar rijdt naar het hotel waar hij minstens 9 uren volledig moet stilstaan. Vrij middagmaal. Namiddag een eerste verkennende stadswandeling. Met de trein naar het hotel in Malgrat de Mar (tickets zijn niet inbegrepen). Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.  

3de dag: Malgrat de Mar – Barcelona – Malgrat de Mar

Na het ontbijt naar het centrum van Barcelona. Facultatief bezoek aan Parc Güell. Daarna busrit naar Passeig de Gracia. Vrij middagmaal in de omgeving. In de namiddag facultatief bezoek aan Sagrada Familia en daarna te voet naar Parc de la Ciutadella. Rit naar het hotel voor het avondmaal en overnachting.  

4de dag: Malgrat de Mar – Barcelona – Malgrat de Mar

Na het ontbijt keuzeactiviteit tussen bezoek aan Camp Nou, Gaudi-huis en een fietstocht (facultatief). Vrij middagmaal. Met de bus naar het strand Caldes d’Estrac en vrij avondmaal. Rit naar het hotel en overnachting.  

5de dag: Malgrat de Mar – Figueres – Besalu – Girona – Malgrat de Mar

Na het ontbijt met de bus naar Figueres en facultatief bezoek aan Museu Dalí. Met de bus naar Besalú en vrij middagmaal. In de namiddag busrit naar Girona en bezoek aan de stad. Rit naar het hotel voor het avondmaal en overnachting.  

6de dag: Malgrat de Mar – Barcelona – nachtrit

Na het ontbijt, check out en met de trein naar Barcelona (de treintickets zijn niet inbegrepen). Facultatief bezoek aan MNAC. Vrij middagmaal, vrije tijd en vrij avondmaal. Om 19u00 vertrek met de bus vanop Plaça Reial. Aanvang van de nachtrit naar België.  

7de dag: Aankomst thuis

Vrij ontbijt onderweg. Aankomst aan de school.  

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens