Schoolreis Busreis naar Slovenië

Ontdek het veelzijdige Slovenië! Het land is een walhalla voor natuurliefhebbers, maar ook stedentrippers en zonaanbidders zijn hier aan het goede adres. Extra fijn: je kunt Slovenië gemakkelijk per touringcar bereiken!

Schoolreis programma

1ste dag : Dagrit naar Salzburg (Oostenrijk)

Om 05u30 samenkomst aan de school en vertrek naar Oostenrijk om 06u00. Vrij middagmaal onderweg. Aankomst in Salzburg. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.  

2de dag : Salzburg – Izola

Na het ontbijt wandeling in Salzburg. Vrij middagmaal. In de namiddag vertrek richting Izola. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.  

3de dag : Izola – Pula – Izola

Na het ontbijt rit naar Pula in Kroatië. Vrij middagmaal. Vervolgens korte rit naar Fasana. Boot naar de Bruijni eilanden. De bus blijft op het vasteland. Rond 18u00 terug naar het hotel in Izola voor het avondmaal en de overnachting.  

4de dag : Izola – Piran – Škocjan – Izola

Na het ontbijt wandeling naar Piran. Vrij middagmaal. De bus pikt de groep in Piran op om 14u00 en rit naar de Skojcangrotten. Terug naar het hotel voor het avondmaal en de overnachting.  

5de dag : Izola – Ljubljana – Izola

Na het ontbijt rit naar Ljubljana voor een stadsbezoek. De bus dropt de groep in het centrum. Vrij middagmaal. In de namiddag kajakken in de buurt van Ljubljana. Terug naar het hotel voor het avondmaal en de overnachting.  

6de dag : Izola – Trieste – Izola

Na het ontbijt rit naar de Italiaanse gemeente Trieste om 09u00. Vrij middagmaal. Rond 14u00 korte verplaatsing naar San Sabba (buitenwijk van Trieste) en dan nog een korte rit naar natuurgebied Rossinda voor een wandeling. Terug naar het hotel voor het avondmaal en de overnachting.  

7de dag : Izola – nachtrit

Na het ontbijt te voet naar Izola en vrije tijd. Vrij middagmaal. Rond 15u00 aanvang van de nachtrit naar België.  

8ste dag : Aankomst thuis

Vrij ontbijt onderweg. Aankomst aan de school.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens