Schoolreis Klatovy – Praag – Karlovy Vary

Autocarreis van 6 dagen in half- of vol pension

Schoolreis programma

1ste dag: België – Klatovy

Vertrek ’s morgens per autocar aan uw school. Via de Duitse autowegen naar Klatovy. Bezoek aan de mooie Jezuïetenkerk met catacomben. Avondmaal en overnachting.

 

2de dag: Klatovy – Praag

Korte stadsrondrit en vertrek naar Ceské Budejovice. U bezoekt het historisch centrum met zijn huisjes in barokstijl, de Black Tower en de kerk van St.-Nicholas. Verder naar het Hlubokà-kasteel waar u prachtig houtsnijwerk en een collectie mooie schilderijen kan bewonderen. Dan naar het middeleeuws stadje Tàbor met bezoek aan het historisch centrum. Aankomst in Praag, avondmaal en overnachting.

 

3de – 4de dag: Praag

In Praag, stad van de 100 klokkentoren. U bezoekt o.a. het stadhuis met zijn beroemde astronomisch uurwerk, het kunstmuseum, het Belvédère, het Strahovklooster. Het is mogelijk om na het avondmaal een theater- of musiekvoorstelling bij te wonen.

 

5de dag: Praag – Karlovy Vary

Vertrek naar het dorp Lidice: monument en symbool van de weerstand tegen het naziregime. Verder naar Karlovy Vary, vooral bekend voor haar 12 geneeskrachtige bronnen. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

 

6de dag: Karlovy Vary – België

Vertrek naar België na een vroeg ontbijt. Aankomst in België in de loop van de avond.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens