Schoolreis Moskou – Sint-Petersburg

Vliegreis van 8 dagen

Schoolreis programma

1ste dag: Brussel-Moskou

Vlucht Brussel-Moskou. Onthaal en transfer naar het hotel. Avondmaal en overnachting.

 

2de – 3de dag: Moskou

Verblijf op basis van halfpension. In Moskou bezoekt u het Rode plein, het Kremlin (oudste gedeelte van Moskou), de wijk Zariadié met het museum voor architectuur, de metro en de tentoonstelling van de economische verwezenlijkingen van Rusland. Er zijn uiteraard ontelbare historisch munumenten en musea zoals Novodévitchi, het museum Marx en Engels, het museum van schone kunsten Pouchkine, het museum van de schilder V. Tropinine en het museum Kouskovo met een rijke collectie porcelein en keramiek.

 

4de dag: Moskou – St.-Petersburg

Afwerking van uw bezoeken aan Moskou. Na het avondmaal transfer naar het station en vertrek met de nachttrein naar St.-Petersburg.

 

5de dag: St.-Petersburg

Facultatief ontbijt. Aankomst in St.-Petersburg en transfer naar het hotel. Bezoek aan de Hermitage: een van de grootste kunstmusea van de wereld met ondermeer een rijke collectie schil-derijen van Leonardo da Vinci, Raphaël, Titian, Rubens, Rem-brandt, Renoir en Matisse en een collectie beeldhouwwerken van Michelangelo en Rodin. Avondmaal en overnachting.

 

6de – 7de dag: St.-Petersburg

Dostojevski noemde deze St.-Petersburg de “meest fantastische stad ter wereld’. Zij herbergt vele paleizen en andere pracht en praal die terug doen denken aan de tijd dat de tsaren Rusland nog regeerden. Enkele noemenswaardige bezienswaardigheden zijn o.a. het Piskarevskoyekerkhof, de Sint-Isaakkathedraal en de Petrus- en Paulusvesting.

 

8ste dag: St.-Petersburg – Brussel

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel.

Vlucht Brussel – Moskou. Onthaal en transfer naar het hotel. Avondmaal en overnachting.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens