Schoolreis Barcelona

Schoolreis programma

1ste dag: Brussel – Barcelona

Vlucht Brussel – Barcelona. Transfer naar de stad met een plaatselijke autocar. Als eerste kennismaking wandelen we over La Rambla met een bezoek aan la Boqueria (versmarkt). Avondmaal en overnachting.  

2de dag: Barcelona

Na het ontbijt bezoek aan Casa Milà en Casa Batlló, twee prachtige gebouwen van Gaudí. ‘s Namiddags staat de Sagrada Família op het programma. De dag wordt afgesloten met een wandeling door de gezellige gotische wijk. Avondmaal en overnachting.  

3de dag: Barcelona – Montserrat

Na het ontbijt met een plaatselijke autocar naar Montserrat. Bezoek aan het klooster gevolgd door een wandeling in de prachtige natuur. ‘s Namiddags, als de weersomstandigheden het toelaten, vrije tijd aan het strand van Barcelona. Avondmaal en overnachting.  

4de dag: Barcelona

Na het ontbijt met de kabelbaan naar de berg Montjuïc. Ontdekking van het gezellige Poble Espanyol . ‘s Namiddags naar het prachtige Parc Guëll van Gaudí waar men o.a. de salamander kan bewonderen. Voor een adembenemend uitzicht over de stad moet men naar de top van het park wandelen. Avondmaal en overnachting.  

5de dag: Barcelona-Brussel

Ontbijt. Afhankelijk van de vluchturen, bezoek aan Camp Nou, shoppen of een ander bezoek. Transfer naar de luchthaven. Vlucht Barcelona – Brussel.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens