Schoolreis Avon-Bath

Met autocar en boot, 5 dagen kamer met ontbijt, half- of volpension

Schoolreis programma

1ste dag: België – Calais – Dover – Bath

Vertrek ’s morgens per autocar een uw school. Calais: insche-ping met bestemming Dover. Per autocar verder naar Bath. Avondmaal en overnachting.

 

2de dag: Bath – Stonehenge

Bezoek aan de Romeinse baden en Bath Abbey. Vrije tijd om zelf Bath te bezoeken met bvb. the Museum of Costume of om te shoppen. In de namiddag bezoek aan Stonehenge: deze megalitische ruïnes zijn één van de grote mysteries van onze aarde. Avondmaal en overnachting in Bath.

 

3de dag: Wookey Hole Caves – Papermill – Wells

Bezoek aan de spectaculaire grotten Wookey Hole Caves. Daarna naar Papermill waar u kan zien hoe papier wordt ge-maakt. ‘s Namiddag bezoek aan de kathedraal van Wells. Overnachting in Bath.

 

4de dag: Cheddar Gorge – Chewton Cheese Dairy

U brengt een bezoek aan Cheddar Gorge. U reist terug naar het jaar 1920 en beleeft hoe de mensen toen leefden. Hierna bezoekt u de Chewton Cheese Dairy waar u kan zien hoe de beroemde Cheddar Cheese gemaakt wordt. Overnachting in Bath.

 

5de dag: Salisbury – Dover – Calais – België

In de voormiddag vertrek naar Salisbury voor een bezoek aan de Salisbury Cathedral. Na het bezoek verder richting Dover. Inscheping naar Calais. Per autocar naar uw school.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens