Schoolreis Kroatië en Dubrovnik

Schoolreis programma

1ste dag: België – Dubrovnik

Aankomst in de luchthaven van Dubrovnik. Transfer naar het hotel en check-in. Vrije namiddag voor een eerste kennismaking met Dubrovnik. Avondmaal en overnachting in het hotel.

 

2de dag: Dubrovnik – Bezoek aan Cavtat

Ontbijt. Dubrovnik is de meest bezochte stad in Kroatië. Het is een stad met een unieke politieke en culturele geschiedenis en beschikt bovendien over een beeldschone stadskern. De ochtend begint met een gegidste tour door het oude stadsgedeelte van Dubrovnik, waarbij we door de mooie straat Stradun wandelen, het franciscaans klooster bezoeken, de oudste actieve apotheek van Europa, de Rector’s Palace – de hoofdzetel van de ooit onafhankelijke Republiek Dubrovnik en de oudste Sephardische synagoge ter wereld… In de namiddag bezoeken we het schilderachtige havenstadje Cavtat. Terugkeer naar Dubrovnik. Avondmaal en overnachting in het hotel.

 

3de dag: Montenegro – (Kotor, Perast en Budva)

Na het ontbijt vertrekken we naar het nabije Montenegro. Hier worden we gegidst doorheen de stadjes Kotor – Perast en Budva. In de avond terugkeer naar Dubrovnik – avondmaal en overnachting in het hotel.

 

4de dag: Bezoek aan eiland Korcula

Na het ontbijt bezoek aan Korcula. Leuk weetje: dit is de geboorteplaats van Marco Polo. Op de terugweg naar Dubrovnik bezoeken we de stad Ston op het schiereiland Peljesac. Ston staat bekend om de tweede langste muur van de wereld alsook voor de oester- en mosselkwekerijen. Na afloop terugkeer naar Dubrovnik met avondmaal en overnachting in hotel.

 

5de dag: Dubrovnik – Brussel 

Ontbijt. Transfer naar de luchthaven. Vlucht Dubrovnik – Brussel.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens

Leerkracht, directie, administratief bediende, student