Schoolreis Lille

Schoolreis Rijsel - Solmar reizen

Schoolreis programma

1ste dag: België – Lille

Vertrek per touringcar in de vroege voormiddag aan uw school. Aankomst in Lille. Eerste kennismaking  met de stad op de Grand Place of Place du Général de Gaulle. Dit plein is overladen met prachtige gebouwen en in het midden vind je een fontein met het beeld van een godin. In de zomer kun je hier terecht voor een gezellig terrasje. Avondmaal en overnachting.

 

2de dag : Lille

Ontbijt. Lille, of Rijsel, heeft eeuwenlang tot het graafschap Vlaanderen behoord. Op sommige gebouwen kom je nog Nederlandse opschriften tegen. U bepaalt zelf uw bezoeken, eventueel met onze hulp. Enkele hoogtepunten zijn le Palais des Beaux-Arts  waar men o.a. werken van Rubens, Breughel, Monet en Raphael kan bewonderen, het park van de Citadel, de Kathedraal Notre-Dame de la Treille in het oude deel van de stad, geboortehuis en museum van Charles de Gaulle enz…  Avondmaal en overnachting.

 

3de dag  Lille – België

Na het ontbijt vrije tijd om door de stad te kuieren,  voor shopping of voor de afwerking van uw bezoeken.  Na een vrij middagmaal vertrek naar België.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens

Leerkracht, directie, administratief bediende, student