Schoolreis Lissabon

Schoolreis Lissabon - Solmar Reizen

Schoolreis programma

1ste dag: Brussel – Lissabon

Vlucht Brussel – Lissabon. Transfer naar het hotel. Eerste kennismaking met deze hippe stad. Avondmaal en overnachting

 

2de dag : Lissabon

Na het ontbijt bezoek aan de benedenstad, het commerciële centrum met brede boulevards en de prachtige pleinen Rossio en Praça da Figueira. Zeker de moeite is het uitzicht over Baixa vanuit de Elevador de Santa Justa. Vrij middagmaal. Namiddag bezoek aan het Parque das Nações dat voor de Expo van 1998 werd aangelegd. Vanuit de Torre Vasco da Gama heb je een panoramisch uitzicht over de Taag en de stad. Vervolgens kan je het Ocenário de Lisboa bezoeken, het op één na grootste aquarium van de wereld.  Avondmaal en overnachting.

 

3de dag: Lissabon – omgeving

Na het ontbijt kunt u met plaatselijke bussen een daguitstap plannen. Keuze uit Sintra, het sprookjesachtige Cabo da Roca met al haar zomerpaleizen of het middeleeuwse stadje Obidos dat wordt omringd door een 13-meter hoge muur. Vrij middagmaal. Avondmaal en overnachting.

 

4de dag: Lissabon

Ontbijt.  Tijdens deze laatste dag bezoeken we  zeker nog de oudste wijk van de stad, Alfama, met haar smalle bochtige straatjes, poortjes, trappen en kleurrijke gevels. Vrij middagmaal. Vergeet zeker niet op de historische gele tram 28 te stappen die je in amper 45 minuten door wijkjes als Graça, Alfama en Baixa voert. Transfer naar de luchthaven. Vlucht Lissabon-Brussel.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens