Schoolreis Venetië

Verdwaal tijdens jouw Venetiaans avontuur in een wirwar van steegjes, smalle kanalen en pittoreske bruggen.

Schoolreis programma

1ste dag: België – Italië

Vertrek aan de school in de vroege avond per touringcar naar Italië. Comfortabele nachtreis met twee chauffeurs.

 

2de dag: Venetië

Facultatief ontbijt. Aankomst in Venetië. Intrek in het geselecteerde hotel. Vrije namiddag voor een eerste kennismaking met de lagunestad. Avondmaal en overnachting.

 

3de – 4de dag: Venetië en de eilanden

In Venetië bezoekt u o.a. de Piazza San Marco, de Accademia, het Dogenpaleis en het Palazzo Venier dei Leoni, de kerken van San Marco, Frari, Giovanni en Paolo, San Rocco. Dromen kan men aan de Punta della Dogana, het parkje van de Zecca en de trappen van San Giorgio. Met de boot of een “gondola” kan u door de Canal Grande en kleinere kanaaltjes varen. Een bootexcursie naar de eilanden Murano (glasblazerijen), Burano (kantwerk) en Torcello behoort ook tot de mogelijkheden.

 

5de dag: Venetië – Verona – Peschiera del Garda – België

Na het versterkt ontbijt, vrije voormiddag voor uw laatste bezoeken aan Venetië. In de namiddag rijdt u naar Verona. U bezoekt de Arena, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, de graven van de Scaligeri, het balkon van Julia, en andere bezienswaardigheden. Avondmaal in een typisch restaurant in Peschiera del Garda. Terugreis naar België. Nachtreis met twee chauffeurs.

 

6de dag: België

Aankomst aan uw school.

Deze reis aanvragen

Reisgezelschap

Wanneer

Eventueel extra informatie

Contactgegevens

Leerkracht, directie, administratief bediende, student